I. těsto: 200 g hladké mouky, 120 g másla, 1 vejce, 20 g práškového cukru, 20 g droždí, 2 lžíce mléka, rybízová marmeláda
V proseté mouce rozdrobíme máslo, přidáme vejce, práškový cukr, v mléce rozmíchané droždí a zamísíme těsto. Dobře vypracované těsto na desce posypané moukou rozválíme. Položíme na plech, popícháme vidličkou, potřeme rybízovou marmeládou a připraveným druhým těstem. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme. Po upečení a vychladnutí polijeme čokoládovou polevou, necháme zaschnout a pokrájíme na řezy.
II. těsto: 7 bílků, 180 g práškového cukru, 160 g hrubé mouky, 70 g másla, 120 g ořechů
Z bílků ušleháme tuhý sníh a přimícháme do něj prosetý práškový cukr, mouku a rozpuštěné vlažné máslo. Polovinu ořechů umeleme, druhou polovinu posekáme a přimícháme k bílkům. Toto bílkové těsto pak rozetřeme na máslové těsto.
Čokoládová poleva
100 g čokolády, 100 g tuhého umělého tuku nebo másla
Do rozpuštěné čokolády přimícháme umělý tuk nebo máslo a mícháme tak dlouho, až se tuk s čokoládou spojí.