Lístkové máslové těsto připravíme podle uvedeného předpisu a rozdělíme je na dva díly. Každý díl těsta na vále rozválíme na velikost plechu a každý upečeme. Těsto pečeme na obráceném plechu nebo na plechu, který má jednu stranu otevřenou, abychom mohli upečené těsto lehce sesunout. Těsto pečeme v horké troubě a dopékáme v mírně vyhřáté troubě. Jeden díl potřeme žloutkovou nádivkou. Vrchní díl nepřiložíme, ale rozkrájíme ho na čtverce a až potom je uložíme na nádivku a dokrájíme spodní díl. Řezy posypeme práškovým cukrem.
Žloutková nádivka
½ l mléka, 6 žloutků, 2 bílky, 60 g hladké mouky nebo maizeny, 1 balíček vanilkového cukru, 130 g práškového cukru, 30 g práškového cukru do sněhu
Z mléka odebereme 1 dl a do ostatního přidáme cukr, vanilkový cukr a uvedeme do varu. V 1 dl mléka rozmícháme žloutky, mouku a přiléváme je za stálého míchání do vařícího mléka a mícháme nádivku tak dlouho, až zhoustne. Potom ji odstavíme a mícháme do vychladnutí. Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme práškový cukr a ještě šleháme. Sníh přimícháme do nádivky.