I. těsto: 5 vajec, 150 g práškového cukru, 5 lžic horké vody, 50 g čokolády, 200 g hrubé mouky, ½ balíčku prášku do pečiva, 20 g práškového cukru do sněhu
Žloutky, cukr a horkou vodu šleháme metličkou na sníh 15 minut. Přidáme změklou čokoládu a dobře zamícháme. Dále přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a z bílků ušlehaný tuhý sníh, do kterého jsme rozšlehali 20 g práškového cukru. Všechno opatrně promícháme. Dortovou formu vymastíme, vysypeme moukou, nalijeme do ní těsto a pomalu pečeme ve vyhřáté troubě při mírném ohni.
II. těsto: 4 bílky, 120 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 120 g kokosové moučky, 30 g hrubé mouky, ¼ balíčku prášku do pečiva
Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme práškový cukr, vanilkový cukr a ještě dobře rozšleháme. Potom přidáme kokosovou moučku, hrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a všechno zamícháme. Dortovou formu (stejné velikosti jako u prvního dortu) vymastíme, vysypeme moukou a nalijeme do ní připravené těsto, dáme do vyhřáté trouby a pomalu upečeme při mírném ohni.
První, již vychladlý dort rozřízneme na poloviny. Jednu polovinu dortu tence potřeme rybízovou nádivkou a přiložíme druhou vychladlou polovinu dortu, kterou také tence potřeme rybízovou nádivkou. Potom přiložíme druhou polovinu rozříznutého dortu. Povrch a boky dortu potřeme sněhem z 1 bílku a 100 g práškového cukru a ozdobíme strouhanou čokoládou.
Rybízová nádivka
100 g másla, 50 g práškového cukru, rybízová marmeláda podle chuti
Máslo, cukr a marmeládu dobře vymícháme.