Anglický suchar

3 vejce, 150 g práškového cukru, 70 g mandlí, 10 g anýzu, 40 g kandovaného ovoce, 40 g v cukru naložené pomerančové kůry, 1 lžíce rumu, trošku soli, 280 g hladké mouky

Celá vejce a práškový cukr šleháme do zhoustnutí. Přidáme loupané a hrubě sekané mandle, mletý anýz, na malé kousky pokrájené kandované ovoce a pomerančovou kůru. Dále přidáme rum, trošku soli a mouku. Všechno dobře smícháme, dáme do vymaštěné a moukou vysypané chlebíčkové formy, vložíme do vyhřáté trouby a pomalu pečeme. Upečený a vychladlý chlebíček vyjmeme z formy, nakájíme na tenké plátky, uložíme na plech a usušíme v teplé troubě.

Leave a Reply

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

79 + = 87